Over Ons

Vinyl On 45 (online sinds 1 mei 2017) is gespecialiseerd in nieuwe en tweedehands 45-toeren singles (7" vinyl), 10" & 12" vinyl singles en albums. Niet alleen de hoezen zien er mooi uit, de platen zelf zijn ook in nette staat. Deze online recordstore heeft inmiddels 23 duizend vinyl singles in voorraad tegen een goede, scherpe prijs en allemaal in VG+ staat! Uiteraard de nieuwe singles/maxi's/albums in Mint staat.

Mijn naam is Dennis Verheugd, dj bij Radio 10 en al vanaf m’n 6e verslaafd aan muziek. Op die leeftijd, in 1978, kreeg ik ook mijn allereerste pick-up en lp (The Jacksons – Destiny) maar al snel kwam ik er achter dat ik het draaien van 45-toeren singles leuker vond. Mijn eerste single die ik kocht, is inmiddels een echte “Guilty Pleasure” en daar schaam ik me helemaal niet voor... Doris D & The Pins met Marvellous Marionettes uit 1981!

Als tiener kocht ik regelmatig singles en bouwde een aardige collectie op die, naarmate ik ouder werd, alleen maar groeide. Ik liep platenbeurzen af, kocht partijen op... maar op een gegeven moment bleef ik met heel veel dozen singles zitten. En zo ontstond het idee om wat met vinyl singles te gaan doen.

Sinds december 2015 ben ik hier mee bezig. Vinyl On 45 is een overzichtelijke webshop geworden met een ruime keuze aan nieuwe en tweedehands singles, nieuwe maxi-singles en albums. Het was dan ook erg leuk om op de dag dat ik 45 jaar werd (1 mei 2017) online te gaan met mijn eigen Vinyl On 45 recordshop!

Ben jij al jaren opzoek naar mooie, goed uitziende/afspeelbare en betaalbare vinyl singles en albums? Dan is Vinyl On 45 perfect voor jou… Get in touch with your music!

Enjoy your record trip!