Sammy Davis Jr. - 3 Original Albums (2LP)

Sammy Davis Jr. - 3 Original Albums (2LP)

Normale prijs €15,00 €0,00 Eenheidsprijs per
Incl. 21% btw. Verzendkosten worden berekend bij het afrekenen.

Nieuw, onbespeeld & geseald

Plaat 1:
1. The Lady is a Tramp
2. I Gotta Right To Sing the Blues
3. Get On the Right Track, Baby
4. Do Nothin' Till You Hear From Me
5. I Got a Woman
6. There is No Greater Love
7. Gee Baby, Ain't I Good To You
8. This Little Girl of Mine
9. Till Then
10. Face To Face
11. Mess Around
12. Guess I'll Hang My Tears Out To Dry
13. But Not For Me
14. Where's That Rainbow
15. I Cover the Waterfront
16. Don't Blame Me

Plaat 2:
1. Better Luck Next Time
2. Can't Help Lovin' Dat Gal
3. It Never Entered My Mind
4. Someone To Watch Over Me
5. I've Grown Accustomed To Her Face
6. Spring is Here
7. I Can't Get Started
8. Temptation
9. The Lady's In Love With You
10. Comes Love
11. Don't Get Around Much Anymore
12. That Old Black Magic
13. Begin the Beguine
14. The Gypsy In My Soul
15. Will You Still Be Mine
16. Don'cha Go 'Way Mad
17. Perdido

Deel dit product